NOX sistem pametnog stanovanja predstavlja okosnicu novog segmenta DRACOM ponude. Putem osnovnog, WR internet modula, na Vaš sistem povezujete čitav niz dostupnih senzora i drugih uređaja kojima upravljate na pojednostavljen način – putem NOX aplikacije za vaš pametni telefon. Aplikacija je dostupna za Android i iOS uređaje putem PlayStore-a i AppStore-a. 

NOX WR

NOX sistem pametnog stanovanja predstavlja okosnicu novog segmenta RAAL ponude. Putem osnovnog, WR internet modula, na Vaš sistem povezujete čitav niz dostupnih senzora i drugih uređaja kojima upravljate na pojednostavljen način - putem NOX aplikacije za vaš pametni telefon. Aplikacija je dostupna za Android i iOS uređaje putem PlayStore-a i AppStore-a. 

NOX PM

NOX PM modul za motor omogućava pokretanje elektromehaničkih motora za automatizaciju roletni, zavesa i tendi do 1750W snage. Moguće je uključivati i isključivati motor kao i pokretati ga postepeno (prikazano u procentima otvorenosti/zatvorenosti). PM modul za motor je kompatibilan sa zidnim prekidačima i bilo kojim uređajem povezanim na WR internet modul

NOX IM

NOX IM modul omogućava kontrolu jačine osvetljenja (po uzoru na 'dimmer') LED sijalica, halogenih i klasičnih sijalica. Moguće je uključiti, isključiti i dimovati rasvetna tela snage do 300W. Modul je kompatibilan sa jedinim ili više ugrađenih zidnih prekidača, kao i sa bilo kojim uređajem povezanim na WR internet modul. Broj mogućih instaliranih modula u prostoru nije ograničen.

NOX CM

NOX CM modul za rasvetu omogućava kontrolisanje osvetljenja redovnih rasvetnih tela ili napajanja uređaja po želji koja ne poseduju mogućnost 'dimovanja', maksimalne potrošnje do 3500W. Modul je kompatibilan sa jednim ili više ugrađenih zidnih prekidača, kao i sa bilo kojim uređajem povezanim na WR internet modul. Broj mogućih instaliranih modula u prostoru nije ograničen.

NOX TM

NOX TM modul omogućava da regulišete temperaturu u željenom prostoru. Putem NOX sistema pametnog stanovanja možete sami paliti i gasiti uređaje za grejanje ili hlađenje. NOX TM modul možete podešavati putem ekrana osetljivog na dodir ili putem WR modula (aplikacije). Nedeljno korigovanje temperature omogućava dodatne uštede energije i troškova grejanja.

NOX EC2

NOX IC2 je kamera visoke rezolucije za spoljašnji video nadzor. Omogućava nadzor prostora putem mobilnog uređaja preko NOX aplikacije i WR internet modula. Poseduje funkciju detektovanja pokreta i moguće je podesiti aktivaciju alarma. Predviđena je za brzu i jednostavnu montažu a auto-konfiguracija se vrši putem QR koda. Na jedan sistem automatizacije moguće je povezati do 240 IC2 kamera.

NOX IC2

NOX IC2 je kamera visoke rezolucije za unutrašnji video nadzor. Omogućava nadzor prostora putem mobilnog uređaja preko NOX aplikacije i WR internet modula. Poseduje funkciju detektovanja pokreta i moguće je podesiti aktivaciju alarma. Predviđena je za brzu i jednostavnu montažu a auto-konfiguracija se vrši putem QR koda. Na jedan sistem automatizacije moguće je povezati do 240 IC2 kamera.

NOX AS

NOX AS je senzor za detektovanje curenja vode. U slučaju curenja, moguće je podesiti da senzor aktivira alarm. Signal alarma će biti primljen na bilo kojem uređaju sa internet konekcijom koji je povezan na sistem, bez potrebe dodatne doplate. Moguće je podesiti da aktivacija senzora pokrene sirene, elektro-ventile i sl.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *