Montaža

     Bavimo se ugradnjom automatskih uređaja. Mi smo profesionalci koji mogu da vas provedu kroz čitav proces automatizacija, od početne faze planiranja, pripreme terena, montaže, održavanja i na kraju servisiranja.   

Faza planiranja

     U početnoj fazi planiranja bitno je da znate kakvu vrstu uređaja želite da imate ili da vam pomognemo da se odlučite. Zbog samih zahteva terena dešava se da nije moguće sprovesti u delo ono što ste zamislili. Možete nas pozvati i posavetovati se sa nama. Druga opcija je da dođemo do vas, pogledamo teren i da vam ponudimo optimalno rešenje. 

Faza pripreme terena

     Na stranici svakog uređaja imate link ka zahtevu za ponudu gde možete pogledati tipičan raspored elemenata uređaja kao i šemu instalacija. Ako vam to nije dovoljno razumljivo uvek nas možete pozvati da vam dodatno objasnimo sve što je potrebno. Kada pripremite teren možemo preći na sledeću fazu.

Faza montaže

     Faza montaže je naš deo posla. Vaše je da odlučite kako želite da se postave pojedini elementi uređaja i odaberete kako će se ponašati uređaj u pojedinim trenucima. Na kraju montaže naš je cilj da budete zadovoljni odrađenim poslom.

 

error: Content is protected !!