Servis -   Posle godina korišćenja u jednom trenutku sve mora da se pokvari. Kada se to dogodi potrebno je uređaj popraviti da bi i dalje bio u upotrebi. Misli se na zamenu pokvarenih i dotrajalih delova., podmazivanje rotacionih delova i eventaulno podešavanje pokretnih delova. 

     Višegodišnje iskustvo u montiranju i servisiranju nam je omogučilo da imamo obiman spisak kompletnih programa firmi koji možemo servisirati. Pokrivamo servis celokupnih proizvodnih programa velikog broja firmi koje se bave proizvodnjom automatskih kućnih i industrijskih uređaja, što i možete videti na našem forumu.

     Garantni rok na funkcionisanje automatskih uređaja je 2 godine, u kojem garantujemo nesmetan rad. U okviru i po isteku ovog roka, preporučujemo i nudimo održavanje u formi redovnog i preventivnog servisa, koji služi da bi se očuvale karakteristike uređaja.

     Ovu vrstu usluge vršimo na tromesečnom, šestomesečnom ili godišnjem nivou, po želji korisnika ali uzimamo u obzir učestalost korišćenja uređaja.

    Nudimo servisiranje sa zamenom oštećenih delova originalnim i u najkraćim rokovima. Prijavite kvar na broj 061/24-13-946, koji vam je uvek dostupan 0-24 h. Ugovori o servisiranju garantuju vam prioritetnu uslugu, prednost pri izlascima kao i vođenje servisnih knjižica ugrađene opreme.

Pogledajte još i montažaodržavanje

 

error: Content is protected !!