FAAC Automatska (senzorska) vrata

FAAC automatska klizna senzorska vrata se odlikuju se modernim dizajnom, kompletnim i efikasnim tehničkim rešenjima kako u pogledu bezbednosti i dugogodišnjeg rada tako i u pogledu energetske efikasnosti.

FAAC senzorska vrata za profesionalne zahteve

Moderan dizajn, izvrsna finalna izrada, bezbednost na ekstremno visokom nivou i pametni centar koji može odgovoriti svakoj potrebi.
FAAC

Centrala

FAAC centrala za kontrolu vrata je sofisticirani hardverski i softverski komad elektronike koji je pametni centar operacija. Odlikuju je konfigurabilni ulazi i izlazi što znaći da je svakom ulazu ili izlazu moguće dodeliti posebnu ulogu i ako je potrebno promeniti je. Time se postiže mogučnost povezivanja sa svim poznatim sistemima (kontola pristupa, alarmni sistemi, pametni objekti, interfoni, povezivanje na daljinu…)

Centrala je opremljena i master-slave načinom rada sto joj omogučava da se poveže sa još jednim vratima ili nekim drugim sistemom. Takođe se uz mrežni modul može povezati, konfigurisati i ažurirati na daljinu.

Пусти видео запис

Režimi rada

Automatski režim – Aktiviranje vrata izaziva se radarima, dok je zatvaranje vremensko.

Zimski režim – isto kao i automatski režim uz manje otvaranje vrata (podešava se  na centrali).

Potpuno otvoreno – Vrata ostaju otvorena sve do promene režima.

Samo izlaz – Reaguje samo unutrašnji radar. Vrata se zaključavaju i ostaju zaključana do promene režima rada.

Zaključano – Vrata su zaključana i mogu se otvoriti samo definisanim ulazom ili promenom režima rada.

 

Vanserijske karakteristike

Pametno upravljanje uz definisanje svih parametara koje možete zamisliti. Definišete prestanak napajanja, ponašanje baterijskog napajanja, brave, pogona, čak i drugih vrata. Centrala poseduje i mogućnost da kontroliše druga vrata kroz master-slave mod. Posebna serija vrata čak ima integrisanu vazdušnu zavesu za maksimalnu energetsku efikasnost.

Пусти видео запис
Načini komandovanja
error: Content is protected !!